Uitlaatservice

Ontwerp zonder titel 2

 

 

received 1769473776419823

 

 

 

Werkwijze hondenuitlaatservice


Kennismaking
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis maak ik kennis met u en uw hond. We bespreken wat uw wensen zijn en wat hierin de mogelijkheden zijn die Pootje voor pootje u kan aanbieden. We bespreken het gedrag van de hond en eventuele aandachtspunten. Tijdens dit gesprek nemen we de contracten door en als u het er mee eens bent ondertekent u de contracten.

 

Eerste wandeling
Na het gesprek en het tekenen van de contracten kom ik uw hond op de afgesproken dag ophalen.
De eerste 2 tot 4 keer zal de hond aan een lange lijn van 10 meter mee gaan tijdens de wandeling.
Dit is om de band tussen uw hond en mij op te bouwen en te versterken. Tevens kan ik zo observeren hoe u hond op mij en de roedel reageert.

 

Wandelingen roedel
Tijdens de wandelingen op een geschikte locatie zo als het strand of bos bij Ritthem, het strand of bos bij Dishoek zullen de honden los lopen Waar dit is toegestaan. Als uw hond niet los kan en u dit heeft aangegeven zal de hond aan een lijn van 10 meter mee wandelen. Deze lijn geeft de hond vrijheid maar geeft u de zekerheid dat de hond niet weg kan Lopen. Als uw hond met mij mee gaat krijgt hij/zij een tuig om, aan dit tuig zit een penning met de gegevens van “Pootje Voor Pootje”.

 

Vervoer
Uw hond haal ik op met een bus, deze is zo aangepast dat er 5 honden veilig in vervoerd kunnen worden. Elke hond heeft zijn eigen Bench tijdens de rit. Om uw hond zo schoon mogelijk af te leveren na de wandeling liggen er naast riemen en tuigen ook altijd een stapel schone handdoeken in de auto. Ook zal ik er voor zorgen dat er altijd schoon drinkwater in de bus aanwezig is.

 

• De tijdsduur van de wandeling met de hond bedraagt 1 uur.
(Dit geld voor zowel een wandeling in de roedel als een individuele wandeling met de hond).
• De tijdsduur van de avondwandeling, tussen 17.00 uur en 19.00 uur bedraagt 30 minuten.
Na de wandeling krijgt de hond bij de eigenaar thuis eten.
• Als ik ga fietsen met de hond is dit altijd na overleg met de eigenaar.
De duur is afhankelijk van de conditie van de hond, maximaal word er 45 minuten gefietst met de hond.

 

Weblinks