Home

Ontwerp zonder titel 2

 

Hondenuitlaatservice Pootje voor Pootje te Middelburg,Walcheren Kattenverzorging,Katten oppas , Huisdierverzorging Huisdieroppas.

Op 1 januari 2018 is Pootje voor Pootje gestart met haar diensten. 

ik heb nog voldoende ruimte en mogelijkheden voor het verzorgen van uw huisdieren. Neem hiervoor gerust contact op met Pootje voor Pootje.Ik geef u graag meer informatie of plan met u een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis in.

Mijn naam is Mandy en ik ben eigenaar van Pootje voor Pootje. Ik woon in Middelburg en heb een springer spaniĆ«l, 2 konijnen en een poes.Door mijn liefde voor dieren ben ik Pootje voor Pootje gestart. Ik heb de opleiding MBO dierverzorging en ondernemen gevolgd en daarbij ontdekte ik al snel dat mijn hart ligt binnen de wereld van de dierverzorging. Tijdens mijn stage in het dierenasiel genoot ik van het wandelen met de honden, het verzorgen van de dieren en werden mijn plannen voor het oprichten van Pootje voor Pootje steeds concreter.Ik haal er voldoening uit om met dieren bezig te zijn en hen dingen te leren. Ik wil u graag helpen bij de vezorging, het uitlaten of  adviseren daar waar nodig. Ik haal veel voldoening uit werken met dieren en geef hen graag de aandacht die ze verdienen.

Pootje voor Pootje biedt u uitlaatservice aan. Volgens afspraak laat ik uw hond uit. Ik haal hem bij u thuis op in een daarvoor speciaal aangepaste/goedgekeurde bus en neem de hond mee naar wisselende locaties waar hij/zij uitgelaten kan worden.Pootje voor Pootje biedt naast uitlaatservice ook onderstaande service aan:

  • Socialisatie trainingen.
  • Verzorgingsservice( bijvoorbeeld kat, konijn, kippen, geiten) bij u thuis.
  • Oppasservice. (huisdier verblijft bij u thuis)
  • Advies en hulp bij het aanschaffen van een huisdier.

 

 

Weblinks